Ahjupraed nüüd
mugavas küpsetuskotis

UUDIS!

Maks & Mooritsa uues mugavas küpsetuskotis valmib ahjuliha eriti hõlpsalt:

  1. eemalda ümbrispakend
  2. tõsta liha koos küpsetuskotiga ahju
  3. tunnikese pärast on mahlakas praad valmis

Proovi nelja suurepärast maitsevarianti.

Klassikaline
seapraad

Seatagaosa välistükist valmistatud klassikaline seapraad tunnistati Toidumessil parimaks ahjupraeks. Tänu uuele mugavale küpsetuskotile valmib praad eriti hõlpsalt ja jääb mõnusalt mahlakas. Traditsiooniline maitsestus on püsinud eestlaste lemmikuna aastakümneid.

~800 g.

Praad on valmistatud
sea tagaosa tükist

Seakaelapraad musta küüslauguga

Nüüd saad parima seakaelakarbonaadi nii, et isegi maitseainete üle pole vaja nuputada! Koostasime täiusliku maitsebuketi, milles annab tooni musta küüslaugu mahe ja eriline maitse. Uudses küpsetuskotis valmib praad eriti mugavalt ja mahlane lõpptulemus on garanteeritud.

~800 g.

Praad on valmistatud
seakaela tükist

Välisfilee praad
karulauguga

Sea välisfileest praetüki maitsele annab kerge suvise lisanüansi karulauk. Uudses mugavas küpsetuskotis valmib praad vähese vaevaga ning tulemus jääb hõrk ja mahlakas. Paku prae juurde klassikalisi keedukartuleid, millele võid lisada veel killukese karulaugu- või küüslauguvõid.

~800 g.

Praad on valmistatud
sea välisfileest

Kaelakarbonaad suitsuses ploomimarinaadis

Seakaelakarbonaad kuulub eestlaste armastatuimate lihatükkide hulka – ja pole ka ime, sest just sellest saab parimaid ahjupraade. Meie lisasime kaelakarbonaadile õrnalt suitsumaitselise marinaadi, millele annab magus-vürtsika lisavarjundi ehtsatest ploomidest püree.

~800 g.

Praad on valmistatud
seakaela tükist

Hõrk sisefilee küpsetuskotis

Pehme tekstuuriga seasisefilee sisaldab väga vähe rasva ning on seetõttu tervislik ja väärtuslik valik. Meie hõrk sisefilee on saanud kaaslaseks suitsuse BBQ-marinaadi. Tänu uuele mugavale küpsetuskotile on liha väga lihtne valmistada ning mahlane tulemus on garanteeritud.

~400 g.

Praad on valmistatud
sea sisefileest

NIPID!

  • Et saavutada mahlasem lõpptulemus, lase lihal enne küpsetamist umbes tund aega toatemperatuuril seista.
  • Et kamar saaks krõbe ja praad mahlasem, aseta praad ahju, kamar üleval pool.
  • Ahjupraad jääb mahlasem, kui sa ei tee küpsetuskotti avasid.
  • Pärast küpsetusaja lõppu võta praad ahjust välja ja lase umbes 15 minutit toatemperatuuril järelvalmida, et lihamahlad peatuksid ja maitse täiustuks.